Hoe kan ik snel afvallen voor de vakantie?

snel afvallen voor de vakantieSnel afvallen voor de vakantie is moeilijk maar niet onmogelijk. Probeer het soepdieet eens en val zeker 7 tot 15 kilo binnen enkele weken af.

De koolsoep is hier de basis van. Je moet stipt houden aan de dagmenu’s en je mag elke dag onbeperkt soep drinken.

Verboden

Ieder dieet heeft zo zijn regels. Tegenover snel veel afvallen staan een aantal beperkingen. Je mag geen brood gedurende je dieet, geen alcohol en geen frisdranken.

Dus ook geen cola light. Tevens mag je dit dieet maximaal 2 weken aanhouden. Hierna is het slecht voor je gezondheid. Dit is slechts een dieet voor even snel afvallen voor de vakantie en geen gezond eetpatroon om aan te houden.

Menu

Maandag: Fruitdag en onbeperkt soep

Dinsdag: Groentendag en onbeperkt soep

Woensdag: Onbeperkt groente, fruit en soep. Aardappel telt niet mee als groente en is op de derde dag verboden.

Donderdag: 8 bananen en onbeperkt melk en soep. De koolhydraten die je de eerste drie dagen hebt gemist worden door de bananen weer aangevuld.

Vrijdag: Mager vlees of vis met 6 verse tomaten. Uiteraard onbeperkt soep. Hoe vervelend het ook lijkt, het is zeer belangrijk dat je minimaal 1 portie soep neemt. Drink genoeg water.

Zaterdag: Onbeperkt rundvlees en groenten. Natuurlijk minimaal 1 bord soep.

Zondag: Op de laatste dag van het dieet mag je eindelijk rijst. Eet hierbij onbeperkt groente en neem zeker nog wat soep. Wokgroente is altijd lekker.

Wil je veel afvallen voor de vakantie houd je dan zeker aan dit menu. De koolsoep zorgt voor de vetverbranding. Dit dieet wordt nog steeds toegepast bij patiënten met overgewicht, die op korte termijn een operatie moeten ondergaan. Hierdoor vallen ze snel af, wat het helen na de operatie bevordert.

Alternatief

Klinkt dit te zwaar? Dan kan je het soepdieet natuurlijk altijd combineren met vrije dagen. Wil je op een rustige manier wat kilo’s kwijt voor je op vakantie gaat, dan kun je het beste het menu van woensdag naar de maandag halen.

Dinsdag eet je wat er donderdag wordt vermeld. Woensdag menu wordt dan alles wat er op vrijdag staat enz. Zo is het weekend vrij van dieet en eet je alles wat jij wilt. In dit geval herhaal je het dieet 2 weken. Je valt ongeveer 7 kilo af.

Iedereen wilt er leuk uit zien op vakantie. Een paar kilootjes minder staat mooier. Geen zwembandjes die uitpuilen. Laat het geen obsessie worden. Volg het dieet echt maximaal 2 weken. Je hoeft het dieet niet 2 weken opvolgend te doen.

Probeer naast dit dieet een paar keer in de week te zwemmen. Dit geeft je een platter buik. Zo wordt het afvallen voor de vakantie minder vervelend.