Hoeveel kan je afvallen in 2 weken?

Je kunt veel afvallen in 2 weken als je het juist aanpakt. Ik ben 10 kilo afgevallen in 2 weken. Wil jij dat ook bereiken? Lees dan hier mijn verhaal.

Ik had nog maar 4 weken te gaan. Ik paste niet in mijn trouwjurk. Vreselijk, hoe kan dit mij overkomen dacht ik.

Paniek, we hadden mijn lievelingsjurk een jaar terug in Parijs gehaald. Er was geen tijd meer om een nieuwe te laten maken. Dus ik moest hierop iets verzinnen. Dit is mijn succes verhaal.

Motivatie

Gemotiveerd blijven is het belangrijkste als je wilt afvallen. Vooral als je best veel moet afvallen in een paar weken. In alle stress heb ik er niet bij stil gestaan, dat ik niet meer in de jurk zou passen.

Mijn droomjurk is mijn motivatie geweest. Ik wilde geen ander. Ik zou hoe dan ook voor het altaar staan in mijn mooie jurk. Ik moest afvallen in 2 weken voordat we de generale repetitie hadden voor de ceremonie.

Geen stress

Ik ga trouwen in een paar weken en mijn jurk past niet. Hoe kan ik dit oplossen zonder stress? Stress verstoorde mijn nachtrust en het afvallen ging er niet op vooruit. Ik las dat Yoga goed voor me zou zijn.

Tussen de voorbereidingen in ging ik iedere dag een half uur Yoga oefeningen doen. Tot mijn verbazing was het inderdaad ontspannend. Ik had precies een half uur waar ik aan niets hoefde te denken. Heerlijk!

Op dieet

Als je zoveel moet afvallen als ik, dan moet je toch echt op dieet. Ik vermeed alle zoetigheden en snacks. Eigenlijk begon ik daarna direct af te vallen. Ik nam in plaats van een koekje een bakje yoghurt en een stukje fruit.

Ik werd al gauw fitter. De vermoeidheid verliet mij. Mijn lunch bestond uit een toastje en een groot kom rauwkost met kip of vis. Ik had nooit gedacht dat je in 2 weken kon afvallen. Maar het is mij gelukt!

Hardlopen in het water

Je vraagt je zeker af wat dit betekent. Ik heb kleine nichtjes, die elke week naar het zwembad gaan. Ik ben gedurende 4 weken met ze meegegaan. In het ondiepe bad heb ik elke keer een half uur op sneltempo gelopen.

Al gauw kregen mijn armen en benen een strakkere vorm. Hoe meer ik me inspande in het water, hoe sneller ik gewicht verloor. Zwemmen is een fijne bezigheid en je valt er van af ook.

Tijdens mijn officiële ceremonie heb ik inderdaad mijn droomjurk aangehad. Het was de mooiste dag van mijn leven.

Ik ben 10 kilo lichter geworden en het was zeker de moeite waard. Je kunt echt veel afvallen in 2 weken, zorg voor de juiste motivatie.